Tre mammor på språng.

Igår hade vi en supermysig dag jag och Pruttgodis.
Vi hade ännu en dejt inplanerad med Anne och Samuel, och även Joanna och Alice denna gång.
Ett roligt sammanträffande fatiskt. Anne och Joanna känner varandra sen innan som jobbarkompisar och dom var till och med beräknade till samma datum. Joanna bor också på den här sidan stan och är skriven på flogsta så hon gick där. Jag och Joanna träffades alltså på mammagruppen på vårdcentralen i slutet av juni innan vi hade fått våra bebisar och pratade lite då. :) Anne skulle också vart med i den gruppen men Samuel kom 6 veckor för tidigt så hon missade de.
När Anne berättade om mig för Joanna och att vi börjat promenera så kom dom fram till att de måste vara tjejen från mammagruppen som hon tyckte verkade trevlig och framåt. :) Hhehe ett roligt sammanträffande såklart.

Vi möttes upp alla tre med bebisar och vagnar igår vid kl 10, sen tog vi min och Annes vanliga runda som brukar ta en timme ungefär. :) Super skönt faktiskt.
Sen hoppade vi in på stenkakan pizzeria med alla vagnar och bebisar och käkade lunch. Samuel och Alice är ersättningsbarn och käkar ganska så ofta så dom fick greja lite mat till småttingarna också.
Adrian käkade precis innan vi gick och han äter ungefär var 3e timme så han sov under lunchen. Toppen.
När vi var färdigätna och klara allihopa (utom Adrian) så gick vi vidare till öppna förskolan.
Varje torsdag mellan kl ett och tre så är de babygrupp på öppna förskolan så bara bebisar upp till 10 månader får vara med. Känns ju skönt att börja så liksom. Vi kom lite tidigt men vi fick komma in ändå. Jag ammade Adrian på än gång så han skulle hålla sig nöjd medans vi var där.
För igår så hade dom även bjudit in någon från kommunen som pratade lite trafiksäkerhet först, vilket alltid är bra och då är de jobbigt om han ska skrika och knorra sig under tiden. Men han var nöjd.
Sen var de sångstund i vanlig ordning.
Första gången vi var där på en torsdag så var han ju bara 3 ½ vecka och sov sig igenomn hela tiden vi var där. De var ju mest för min skull vi var där då och iaktog hur allt funkade.
Men igår minsann så var lilleman vaken, mätt och på bra humör när sångstunden skulle starta.
Han tyckte verkligen att de var super roligt och skrattade jollrade och log hela tiden i stort sett! Då blev mamma glad och stolt över lilleman. :)
Samuel tyckte också de var roligt och spännande, men lilla Alice var inte nöjd alls.
Vi tänker dock göra detta till vårat vecko-nöje tillsammans och fortsätta gå på sångstund.
Men vi har ju våra bebiskilon att tänka på så vi får hoppa lunchandet på pizzahaket varje vecka, så istället ska vi köra luncher hemma hos varandra växelvis.
Känns skönt att ha fått ett litet socialt ungänge. :) Jippie!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0