Ultraljud.

Då har man äntligen varit på ultraljudet! :)
Allt såg bra ut och alla lämmar man kan behöva fanns på plats!
Hjärta och hjärna såg fin fina ut och njurarna fanns också där.
Känns så skönt att ha de hela gjort, och slippa oroa sig lite.
Men Pytteliten var envis som rackarns och ville inte vända på sig så som läkaren ville, så de blev inga bra bilder, vilket känns väldigt tråkigt. Eller man är riktigt besviken rättare sagt.
Men bara allt var bra med Pytteliten så, de var de viktigaste! Dom flyttade datumet två dagar bara, så nu är de den 29 juli de är beräknat till.


Jag mötte upp Emil på stan så gick vi och simmade först.
Sen gick vi vidare för en ordentlig lunch på chinarivers kinabuffé.
När vi som bäst satt oss vid fönstret och börjat på första lasset så såg vi Pablo stå på andra sidan vägen och vänta på bussen. Vi slog en lur till han och han kände sig genast sugen på kinamat! Trevligt de. :)
(Kanske inte var super bra att sätta i sig största buffén innan ultraljudet dock. Hon klämde ju på magen som en besatt ju. :S )(jag lovar en och annan bild på mage osv innom kort.)

Grattis Matte. :O

Igår var vi till Emils storebror Mattias som fyllde 40 i veckan (i onsdags närmare bestämt).
Ytterst trevligt. Han vill ju mest vara 25, men man är la så gammal som man känner sig.
Massor med smörgåstårta, kakor,chips och go dricka av fritt val erbjöds.
De va gaaanska många som höll sig till vinet och ölen, haha.
Alltid lika kul att parta lite med Familjen. <3

Lillpyret.

Nu går de farmåt med magen i alla fall. :) Nu ser de ut som en riktig bebismage och inte som för mycket mat vid jul! :) Jag är nu i v.17+4 och vi ska på rutinultraljudet på torsdag äntligen! De ska bli skönt att få se den lilla och se att allt ser bra ut. Man vet ju aldrig, de kan ju vara något fel också, och de är vi ju båda oroliga för. :/ Ska bli skönt att få de överstökat.
Först då känner jag att man kan vara riktigt glad och inställd på att vi ska ha en bebis.
Börja kika på vagn och kläder och allt sånt. :)


I torsdags så var jag och Emil på första mötet på vårdcentralen. :)
Mittpunktsmöte kallade dom de hela.
Vi fick träffa andra blivande föräldrar och dela erfarenheter med graviditeten och förväntningar och annat.
Vi fick även massa information, papper och även träffa en sjukgymnast.
Jag tyckte faktiskt att de va ganska skönt att träffa andra magar och höra hur dom har de.
Men jag var förstås minst i ligan men de verkade vara sköna tjejer en del av dom som man kanske kan träffa på igen på andra möten. Hoppas hoppas. :)


För kärlekens skull.

Jag erkänner, jag har inte varit jätte inspirerad av att skriva här faktiskt. :) Men nu lovade jag Robin (min ända trogna läsare) att jag skulle ta tag i de hela. :)För ett par helger sen så firade jag och Emil 4 år tillsammans och ett år som förlovade! Den 6 februari är våran dag! Vi gjorde oss vackra och gick ut och käkade kvällen före.
Vi hade bokat bord på Tzatsiki, så en saganaki till förrätt var ju givet. Sen kämpade jag verkligen för att få i mig hela varmrätten som var fläskfilerullader med fetaostkräm med klyftpotatis och rödvinsås. :) Men bebisen sitter alltid ivägen och gör att jag inte kan äta så mycket så vi fick hoppa över efterrätten så jag kunde åka hem och däcka. :) Sen på söndagen på vår dag så var vi och åkte skridskor med Moa och Niklas i solen och hade de mysigt. Så nu har de gått 4 underbara år och vi ska bli föräldrar, de är ballt! :) Älskar dig Emil! <3

kärlek <3

RSS 2.0