Roligt återseende.

I morse fick vi ställa klockan för första gången sen lilleman kom till världen. :)
Sandra slängde iväg ett sms igår och kollade vad vi skulle ha för oss idag då hon tänkte passera och göra ett stopp i Uppsala på vägen till Gävle.
Hennes tåg skulle vara framme här vid halv 9, så vi blev ju tvugna att ha lite tidskoll och komma upp ordentligt för att kunna ta bussen ner på stan.
Jag fick till och med väcka lillskit och klä på honnom halvt sovandes och ge honnom en liten snutt tutte innan han kunde fortsätta sova i vagnen påväg till stan.
Vi mötte upp Sandra vid stationen och sen traskade vi till café linné och intog frukost-fika.
De va super härligt att börja dagen med att slöa med en god macka och en kopp te på ett fik på stan med en kompis man träffar otroligt sällan medans regnet och snålblåsten fick hålla sig utanför.
Adrian höll sig glad och nöjd så gott som hela tiden, och fick också frukost när han vaknat till litegrann.
När vi kände oss färdigfikade så fick vi ta ett depåstopp på st:per och ta hand om en bajsblöjesituation innan vi tog oss ann stan lite. Vi tog dock bara den "lilla" svängen och höll oss borta från allt för mycket lockelser. Men jag hittade en klänning att ha på dopet, och Sandra handlade en ljudbok. De fick räcka för oss.
När klockan närmade sig tolv så var de dags för Sandra att ta tåget vidare mot Gävle och jag och Adrian fick säga hejdå.


När vi vinkat av Sandra så gick vi upp på stan igen och mötte Pappa Emil och farbror Johan och käkade lite lunch och sällskapade lite med dom.
Vilket resulterade i att man fick åka bil hem istället för buss! YES! :)

Under eftermiddagen har hela lilla familjen varit super trötta och till och med tagit en lur i sängen på en timme lite drygt alla tre. :) Skönt att mysa ner sig när de är skitväder ute.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0