Klumpeduns

Igår kom de in en man i butiken, (han hade varken ryggsäck, var kraftig eller hade barnvagn eller rulator med sig)
Han går förbi en planterad orkidee som faller ner från den hyllan den står på rakt ner på en trave med krukor som stod under som föll omkull och totalförstördes. Både orkidee med kruka, och hela traven med krukor.
Hans ord är, "hoppsan".
Sen fortsätter han in i butiken och lyckas sedan fälla ner en amaryllisbukett med vas så både vas och amaryllisbukett blir mos.
Sen handlar han för 100 kr och går. Ingen ursäkt ingenting!
SÅ ovärt att få varor för över 1000 kr förstörda av en och samma gubbe, och sen handlar han för ingen summa alls. Gah va man kan irritera sig vissa gånger!!
7 krukor som kostar 89kr, amaryllis med vas 250kr, orkidee med kruka och pynt 450kr mot två buntar tulpaner för 100 kr.

Kommentarer
Postat av: Carro

Ja du herregud!! Jag har oxå varit med om kunder somhaft sönder saker och knappt brytt sig.. och sen finns det dom kunder som skäms hur mycket som hellst för att dom haft sönder något, och en del vill ju till å med betala för påsarna dom får! Så alla är vi olika!

2009-12-16 @ 21:44:14
URL: http://frokenflorist.blogg.se/
Postat av: Therese

Förstår att det är irriterande! Men när jag läser kan jag inte låta bli att skratta lite, ty det låter festligt. Antagligen skämdes han väl, men vågade kanske inte visa det.

2009-12-17 @ 15:35:11
URL: http://ladykiller.blogg.se/
Postat av: Lina

hihi. jag kunde inte heller låta bli att fnissa. Men förstår att det måste vara irriterande. kram.

2009-12-17 @ 21:54:46
URL: http://linaskriver.blogg.se/
Postat av: Pierre Grettve

smidigt! Hur är det med Frida då? :-D

2009-12-18 @ 12:50:00
URL: http://www.pierregrettve.se
Postat av: mickan

Fy.. en sån sak skulle irritera en hela dan.. men som sagt vissa vill ju mer än gärna betala sakerna dom råkar ha omkull.. Medans vissa tycker att vi som personal har ställt sakerna på konstiga ställen.. Trött man blir iaf.. Förstår dig helt och hållet.. Men de e samtidigt roligt att se hur vissa människor fungerar.. :P Allt bra med dig annars? Kram

2009-12-18 @ 15:13:34
URL: http://mammamickan.blogg.se/
Postat av: Jag själv

Ja visst är de väl lite skrattretande minsann, och ni skulle fnissa ännu mer om ni såg vilket snöre till karl de var som lyckades med denna bedrift! :) Och Pierre ch Mickan, jag mår som man brukar i juletiden, lite halvstressad, trolig magkatarr och frusen som tusan! :) haha. Men de blir nog ännu mer toppen när man blir ledig efter jul! Kram på er alla!/Frida

2009-12-18 @ 17:16:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0