Kristina på besök.

I helgen har vi haft besök av finaste Kristina. :)
Hon kom upp i fredags kväll. Vi hann med lite prat och nostalgi med första greys avsnitten innan sängen.
Lördagen bjöd på kvavhet och svettighet men vi gick ändå på vigsel i Vänge kyrka där en öppnis-vän gifte sig.
Och när vi kikat klart på brudföljet bar de av till gränby för lite shopping. :) Skönt att vara barnlösa också, Adrian var hemma med Emil han.
På kvällningen så kände vi oss sugna på grekiskt så vi gick på satziki och satt och njöt på deras fina uteservering.
När förrätt och efterrätt var intagna så traskade vi vidare och köpte lite dricka och godis för en bio.
Vi såg Rock of ages, som visade sig vara en barntillåten musikal. haha. De va ju inte vad vi trodde, men den va ändå väldigt rolig och bra, musiken var ju toppklass så de var ju självklart!
Sjukt kul att se Tom Cruise i en sån roll. Ja den är i alla fall sevärd tycker jag!
När vi kom ut i den varma sommarkvällen igen så kände man sig inte jätte sugen på att åka hem igen, men Emil väntade hemma med ett födelsedagsbarn som ville ut och parta så vi fick bege oss. Men vi gick en sväng runt stan innan vi tog bilen hem bara för att kika på folk och ta in lite sommaratmosfär.
När vi kom hem och bytt av grabbarna så satte vi oss på balkongen och lyssnade på musik och drack cider och pratade gamla minnen. Sjuk härlig kväll!
På söndag morgon så hade vi ju ett födelsedagsbarn i form av Johan sovandes på soffan.
Emil vaknade tidigt med mig och Adrian även om dom blev sena hem. Så fort klockan blev nära åtta fick han pipa iväg till maxi och handla en tårta.
Jag fixade en ordentlig frukost och väckte Kristina så vi kunde sjunga för Johan och väcka honom med tårta och dukat frukostbord. Han fick en liten fisande present till och med. :)
Vi njöt av frukosten och satte oss sen och kollade film när regnet slog utanför. Johan och Emil pös iväg efter ett tag och lämnade oss och Adrian hemma.
Vi körde på en inne-och-mysa-dag helt igenom och stoppade i en disneyfilm i dvd:n för att halvlura till med godisresterna från gårdagen. Jätte skönt.
Framåt sen em så for Kristina hemmåt för den här gången.
Alltid lika härligt att ha dig här vännen. <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0