Bilen paj, IGEN!

Idag har de INTE varit någon bra dag.
Vi vaknade lite tidigare idag och gick upp då även om Adrian inte somnade förns närmare kl tolv igår.
Lagom trött och seg så hade jag ändå tagit på mig att ha tvättstugan trots att Emil var i skolan.
De var bara att hänga en supergrinig Adrian på magen i babybjörnen och släpa ner allt skit till tvättstugan och sätta igång.
Mitt i tvättningen så kommer en dam som bor i grannhuset och ringer på våran dörr.
"Ja jag skulle bara tala om att eran bil har blivit kvaddad igen".
VAAAA?!
Ja då hade hon hört massa skrammel och ljud när hon var i badrummet, sen gick hon ut med soporna och ser att någon kört in i våran bil och gjort en stor buckla och slagit sönder bakljuset.
Våran parkeringsplats ligger längst ut i längan sen går de en cykelväg och sen ligger soprummet.
Skadan sitter på bilen på så sätt att bilen som kört in i vår bil måste kört in på cykelvägen med bilen, och där får bara tjänstebilar och företagsbilar köra. Visst vi brukar också köra upp till dörren om vi bara ska in snabbt, eller om vi ska lasta in eller ut tunga saker, men ändå.
Sen pratade jag med föreningsordförande som är gift med Emils farbror, alltså Emils ingifta faster.
Hon hade sett en vit bil från persiennspecialisten och med namnet petterson på och en gammal gubbe bakom ratten köra där inne på cykelvägen framför grannhusen. Bucklan visar på vita repor, och den bilen hon såg var vit, vilket höjer misstankarna.
Jag ringde till Maud och Ingemar så dom kom hit och hjälpte mig greja med saker och ting.
Jag var ju inte klar i tvättstugan, jag har en bebis att tänka på, jag hade inte ätit något och så hade jag den här skiten på halsen. Gaaah!
Ingemar hjälpte mig med bilen och Maud passade Adrian.
Man blir ju bara så jäkla förbannad.
Vi ringer till polisen och ska anmäla händelsen och dom svarar att "ja vi tar bara emot anmälningar tis, ons,tors, återkom nästa vecka." Inte lustigt man tappar förtroende för polisen va fan.
Sen fick vi ringa till försäkringsbolaget och dom fick vi återkomma till efter vi gjort anmälan. Lajbans. Och då är de ändå fredag och inte en helgdag och inte ett skit kan man göra. Idioti!
När Emil kom hem så fick Han och Ingemar åka och kika på möjligeheten att få lyktan fixad så vi i alla fall kan använda bilen, men va tror ni? Återkom på mååååååååååååååååndaaag. Fit*-måndag!
Jaha, så om vi inte kan luska fram gubben som smitit från olyckan och pajat våran helg, humör,budget och allmänt förstört en jävla massa för oss så kommer vi få betala skiten själva.
De som gör en så arg är ju att de förmodligen är ett företag då, vad gör de honnom om han anmäler händelsen och står för de, de är ju företaget som får betala och inte han själv.
Vi har försökt ringa till företaget men inte lyckats få tag på någon där såhär en fredagseftermiddag, så vad tror ni, måååååndag.
Som om inte jag har nog att göra nästa vecka inför dopet.
SKIT DAG!



Våran nya fina familjebil som vi köpt för dyra sparade pengar har nu en fet buckla på sig som gör att värdet sjunkit avsevärt, och då har inte i gjort ett skit mer än att stå prydligt parkerade på våran parkeringsplats vid vår bostad. Hur orättvist är inte de. Jag tror jag går och dör nu. hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0