Bilkrångel.

Förra helgen när i hade dopet så skulle ju Pappa och Maggan bara komma upp över dagen och vara med, maggan skulle jobba på söndagen och pappa skulle till älgjakten.
Dom pressade den stackars bilen och körde upp på bara lite drygt 4 timmar bara för att kunna vara med oss så mycket de gick.
Dom stannade kvar så länge som dom kända dom hade tid med innan dom packade sig ut i bilen och skulle fara hemmåt igen.
Dom kom ca 300 m från bygdegården innan bilen tvärdog.
De blev lite tomult och styrandes med de innan vi löste problemet på enklaste sättet just då, dom fick låna en av Maud och Ingemars bilar och körde ner till småland igen och lämnade den döda bilen i ramsta.
Nu i veckan har vi ringt och frågat runt på verkstäder va dom tror felet är, och dom tror att kamremmen är av och har slitit sönder saker i motorn, prislappen på de på verkstad är 20 000 kr. Inte okej.
Så planen fick istället bli att hyra en trailer så pappa kunde köra ner bilen och laga den hemma.
Så igår så kom pappa upp med sin gamla fiskarkompis Ronny till hjälp och hämtade bilen.
Jag, Adrian och Emil åkte ut till ramsta redan på förmiddagen och hängde där. Vi tog en liten söndagspromenad i samhället och stannade och pratade lite skit över staketet med Emils brorsa Johan och Carina.
Till klockan ett så kom gubbarna upp med Maudans bil på släpet och bytte den mot pappas bil. Gubbarna fick komma in och käka lite söndagsstek med potatis sås och grönsaker och lite kaffe med kakor innan dom skulle neråt igen.
Adrian bara sov och sov men han hann vakna till lite så han kunde få sitta hos morfar och mysa lite innan dom drog. Snabbvisit blev de, men ändå kul att se pappa lite.

Efter att dom åkt så kom Sandra och Jocke förbi en sväng så man fick se dom lite. Fastermys för Adrians del, faster nummer ett.
När vi åkte från ramsta så åkte vi direkt till faster nummer två, Moa och Niklas förstås.
De blev ännu mera fastersmys för Adrians del och vi fick käka en super god chokladbombs-kaka, mums.
Sen blev de en hel del svettiga duster i wii sports. Bowling, tennis, fäktning och inte minst boxning. Herre jävlar alltså, jag va helt slut och genomsettig när de va dags för oss att fara hem och natta Adrian.
Men kul hade vi! :)

 


Kommentarer
Postat av: maggan

Ja,du..... farsgubben e helt deckad idag!!!!

2011-10-17 @ 19:26:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0