Besvikelse.

Den här helgen blev allt annat än de vi planerat.
Vi hade i flera veckor sett fram emot en härlig skidhelg. Men tji fick  vi.
I fredags då snön envist fortsatte att falla, och vädret på tv skvallrade om katastrofalt väder så kallade jag, Emil, Johan och Anders till krismöte. Vi kom fram till att vi sköt på beslutet till morgonen.
Vi studsade upp kl 5 på morgonen, slog på datorn och kollade väderprognosen, och ut genom fönstret prognosen och konstaterade att de skulle bli ett katastrofalt skidväder. Vi fick helt enkelt sjukt besvikna gå och lägga oss igen. 
Vi ångrade senare absolut inte att vi stannade hemma. Vädret igår var ju verkligen hemskt alla kategorier och de hade aldrig gått att åka skidor i. Jag kikade på vädret på kvällen och dom sa att de skulle bli likadant idag.
Vi gick och lag oss och struntade i att ställa någon klocka.
I morse då vi vaknade så sken en stor förarglig sol på himlen och graderna hade sjunkit. Fan! Vi satt och grämde oss bra länge att vi inte gått upp tidigt idag med för att kontrollera vädret.
Vi satt och pillade navelludd ett ganska bra tag innan vi kom på att vi skulle försöka att ta oss ut och åka längdskidor idag istället.
Vi åkte glada och taggade mot fjällnora där dom har uthyrning och härliga skidspår.
Vi dundrar in och ber om att få hyra 4 par skidor. Då svarar killen att ja jag är ledsen, men dom här fyra här har precis hyrt 4 av dom 5 par som fanns kvar för dagen. :S VA du skojar liksom!?
De handlade om EN minut. Jag, Emil, Johan och Anders blev fett besvikna och fick åka hem igen med konstaterandet att gud absolut inte ville att vi skulle åka några skidor den här helgen.
Vi får skuta upp skidåkandet ett par veckor och hoppas med alla tummar och tår att vi kan träffa ett nytt datum då alla kan.

Kommentarer
Postat av: Lina

jag tänkte verkligen på dig förra helgen o funderade på hur det blev det där med skidåkandet. men det var nog klokt att ni sköt upp det. jobbigt att åka bil i snökaoset också. bättre lycka nästa gång! kram.

2010-02-27 @ 16:24:05
URL: http://linaskriver.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0