Juuuuuuuuuuul kuuuuuuuuuuul

Jag lever! :) Men de är nätt och jämt alltså.
Man har formligen bott på jobbet hela veckan. Börjat kl 8 på morgonen, och kommit från jobbet tidigast 9 om kvällarna.
Kan man verkligen få träningsverk i axlar och skulderblad efter att dra papper och packa paket 13 timmar per dag? Ja tydligen så går de. :S
Men nu är de bara ett par timmar kvar att jobba imorgon.
Vi har öppet kl 9-13 då och de är ju överkommligt! :)

Fööööör Imorgon är de julafton.
Så jäkla skönt, och roligt.
Längtar efter att äta all mat, sova framför kalle med jocke och Matte, och att öppna alla paket! :) Mys hos albrektssons står på schemat!
Julafton hos albrektssons ser ut följande:
Först ankomst kl 14:00, sen julbord, efter de kalle anka med alla barn (då vi slutkörda vuxna passar på att sova), sen gröt, sen kommer tomten och julklappsutdelningen sker, sen fika och familjepaket, och sist mingel med dryck,choklad,nötter,knäck mm. :)
efter de har man gått upp 3 kilo, svällt upp, blivit helt röd och mosig i fejjan och är nära en avtuppning, de är då man ursäktar sig och åker hem och dör i sängen!
Men innan alla skingras så brukar i alla fall bröderna albrektsson kontrollera på vågen vem som har gått upp mest i vikt under kvällen. :) Emil har sällan vunnit, då allt han äter på julbordet är köttbullar och potatis :)
<3<3<3<3

När julafton är slut och man sover gott, då är de bara timmar ifrån en underbar resa till småland/öland till mina nära och kära. <3
ohohohoh va jag längtar.


Ses imorgon tomten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0